This website requires Javascript for some parts to function propertly. Your experience may vary.

Zadelreparateur, zadelreparaties, zadelmaker in Friesland | DDBsaddles
DDBsaddles

Zadelreparaties

Singelstoten vervangen
Het is erg belangrijk voor de veiligheid van jou en je paard dat de singelstoten niet breken. Laat dan ook zeker 1 keer per jaar controleren of de singelstoten nog veilig zijn. Mocht je vragen hebben over de singelstoten of zijn ze toe aan vervanging, stuur dan gerust een berichtje. Deze reparatie kan zowel op de werkplaats als op locatie uitgevoerd worden.

Aanslepen
Het stiksel dat het onderkussen aan de top van het zadel vasthoudt, kan los raken. Geen paniek, dit kan snel gemaakt worden. Neem contact op om een afspraak te maken voor deze reparatie. Deze reparatie kan zowel op locatie als op de werkplaats uitgevoerd worden.

Nieuwe vulling
Als de vulling van het zadel heel hard is en er allemaal deuken en bobbels in de vulling zitten, dan is het beter om deze te laten vervangen. Een nieuwe vulling moet wel ingereden worden. Voor het plaatsen van een nieuwe vulling moet het zadel mee naar de werkplaats. Waarna het zadel met de nieuwe vulling op locatie wordt afgeleverd en pas gemaakt.

Handstikwerk
Heb je vragen over kleine reparaties en stikwerk, neem contact op of stuur een foto van de reparatie die uitgevoerd moet worden. Deze reparatie kan zowel op locatie als op de werkplaats uitgevoerd worden.

Overige reparaties
Heb je een zadel dat stuk is en het is niet één van de hierboven genoemde reparaties? Neem dan contact op over de uitvoering van de reparatie.

Neem contact op

Contactformulier

Vul het contact formulier in voor vragen of het inplannen van een afspraak.