This website requires Javascript for some parts to function propertly. Your experience may vary.

Dora de Boer Zadelpasser, zadelmaker in Friesland | DDBsaddles
DDBsaddles

Over DDB

Ik ben Dora de Boer en ben sinds augustus 2021 gestart als zelfstandig zadelpasser en zadelreparateur in mijn eigen bedrijf DDB Saddles. Vanuit Sneek werk ik door heel Noord-Nederland.

De afgelopen 3 jaar heb ik gewerkt als zadelmaker bij één van de beste Nederlandse zadelmakerijen. In deze periode heb ik door Nederland en Amerika gereisd, voor het passen, repareren en verkopen van zadels. Bovendien was ik op de werkplaats in Nederland verantwoordelijk voor de reparatie van zadels.

Vanaf mijn zesde jaar ben ik al actief in de paardensport, al snel was dit een grote passie van mij. Ik merk dat ik me altijd heel vertrouwd voel bij paarden en dat paarden zich heel vertrouwd voelen bij mij. Als zadelspecialist kan ik mijn passie en werk mooi combineren.

Na al deze mooie ervaring, was het tijd voor de volgende stap: Een eigen bedrijf!

Ik wil me verder ontwikkelen als zadelmaker door me breder te scholen en met meerdere zadelmerken te gaan samenwerken om jou als de klant een optimale service te kunnen bieden.

Op dit moment volg ik verschillende cursussen om mijn visie en kennis te verbreden. De opleidingen die ik volg zijn:

Saddle Professional zadel- en tuigpasser;

Saddle Professional zadel- en tuigreparateur;

MSFC zadel passer.

Mijn visie als zadelmaker is er te voor zorgen dat het paard comfortabel voelt is en plezier heeft onder het zadel. Dit doe ik door te kijken naar de balans van het zadel tijdens het rijden, en de ligging en de verdeling van de druk van het zadel. Ik vind het belangrijk dat zowel paard als ruiter in balans zijn tijdens het rijden om de beweging van het paard zo vrij mogelijk te laten zijn.

Dora de Boer eigenaar van DDB Saddles.

Neem contact op

Contactformulier

Vul het contactformulier in voor vragen of het inplannen van een afspraak.